Excel İmsakiye 2022

04 Mart 2022 05 Mart 2022
Excel İmsakiye 2022 isimli dosyamız ile Ramazan-ı Şerif ay'ı boyunca ezan vakitlerini Excel ile takip etmenizi sağlayan bir örnek içermektedir.

Excel İmsakiye 2022

Excel ile Namaz Vakitleri Takibi

Dosya, namaz vakitlerinin Diyanetin web sitesinden anlık olarak almaktadır ve dosyayı kolayca ve sürekli olarak kullanabilirsiniz.

Dosyamızdaki kodlar şifrelenmiştir lakin, Ramazan ay'ının paylaşım ruhuna uygun olsun diye şifremizi yorum yazan herkese gösteriyoruz.

Dosyadaki kodlarda, internetten veri çekme işlemleri ilgilenenler için ders niteliğinde olduğu için dosyamız epey kıymetli ve bize özeldir.

Dosyanın vba kodları şifrelidir. Açılış şifresi bulunmamaktadır. Dosyayı indirip vba kodlarına ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz. Eğer kodlarını incelemek isterseniz, emeğe saygı kapsamında, bir yorum yaparak şifrenin ne olduğu görebilirsiniz.

Hayırlı Ramazanlar dileğiyle...

İstanbul seçildiği zaman, listede olmayan ilçeler göreceksiniz. Listede sadece İstanbul merkezden önce ve sonra olan ilçelerin isimleri vardır. Bu listede ismi olmayan ilçeler için İSTANBUL seçimi yapılmalıdır.
Backlink Reklam Bu alanda 50 karakterlik açıklama ile web sitenize ait Backlink Reklam yayınlayabilirsiniz.
Yükleniyor...